Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuktan kaçtığını görmek

Rüyada tavuktan kaçtığını görmek

Rüyada tavuktan kaçtığını görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, hayallerinin gerçek olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuktan kaçtığını gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Rüyada tavuktan kaçtığını görmek sorunların tamamen biteceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada tuzlu tavuk görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet eder.

Rüyada tavuk kaz görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun ısırdığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk tavuk görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işarettir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek belli bir kazanç elde edileceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments