Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve köpek görmek

Rüyada tavuk ve köpek görmek

Rüyada tavuk ve köpek görmek hafif ve iyi hissedeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve köpek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Rüyada tavuk ve köpek görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek ve tavuk görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, arabuluculuk yapılacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı tavuk görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada mezarda tavuk görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tavuk boğazlamak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada tavuk mantarı görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments