Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı tavuk görmek

Rüyada sarı tavuk görmek

Rüyada sarı tavuk görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı tavuk gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sarı tavuk görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencerede tavuk görmek sorunların çözüleceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada haşlanmış tavuk eti görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurt tavuk görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada büyük tavuk görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zafer elde edileceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek tavuk görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalettir.

Rüyada şişman tavuk görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızarmış tavuklar görmek atılan adımların boşa çıkacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments