Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan tarafından ısırılmak

Rüyada hayvan tarafından ısırılmak

Rüyada hayvan tarafından ısırılmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada hayvan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada hayvan tarafından ısırıldığını görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kazancının tükenmeyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırıldığını görmek kazancın düşeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işarettir.

Rüyada bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak insanları kandıracağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada hayvan tarafından ısırılmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, korkularının sona ereceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan tarafından ısırılmak yaşama isteğinin artacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırılmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvan ısırması görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli hayvan ısırması görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, zarara uğrayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments