Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt sürüsü görmek

Rüyada kurt sürüsü görmek

Rüyada kurt sürüsü görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt sürüsü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada beyaz kurt sürüsü görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada sürüyle kurt görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada kurt sürüsünden kaçmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada vahşi kurt sürüsü görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada kurt sürüsünün saldırısına uğramak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Rüyada sürü kurt görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurt sürüsü öldürmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde kurt görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments