Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü pasta görmek

Rüyada bir sürü pasta görmek

Rüyada bir sürü pasta görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, karşılığını bulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü pasta gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada bir sürü pasta görmek masraflarının azalacağına, işinde itibar edineceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bir sürü yaş pasta görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada tatlı kuru pasta yemek sorunların günden güne artacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere yorulmaktadır.

Rüyada düğün pastası almak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi pasta yemek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada pasta börek pişirmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, büyük başarılara kazanılacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı pasta almak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işarettir.

Rüyada beyaz pasta görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments