Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü elbise giymek

Rüyada bir sürü elbise giymek

Rüyada bir sürü elbise giymek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kimseyle konuşmayacağına, başarı elde edeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir sürü elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada bir sürü yeni elbise giymek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü elbise giymek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü elbise görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü elbise almak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada altın işlemeli elbise giymek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalettir.

Rüyada pembe ipek elbise giymek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, insanları kıracağına, üzeceğine yorulur.

Rüyada turuncu rengi elbise giymek çok büyük bir acı duyacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada ipek elbise giymek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments