Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ineği kovalamak

Rüyada ineği kovalamak

Rüyada ineği kovalamak sorunlar altında ezileceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ineği kovalamak gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Rüyada inek kovalamak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ineklerin kovaladığını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada inek kovaladığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah inek kovalamak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işaret eder.

Rüyada inekgin kovaladıgını görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çok kötü hissedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada ineği kovalamak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Rüyada inek sürüsünü kovalamak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada balık kovalamak büyük bir işin sahibi olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments