Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yayla çorbası yapmak

Rüyada yayla çorbası yapmak

Rüyada yayla çorbası yapmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, işlerinin ters gideceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yayla çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada yayla çorbası yapmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yayla çorba görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada yayla çorbası pişirmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, variyet sahibi olacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet eder.

Rüyada yayla çorbası içmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yayla görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yayla ok atmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yayla çiçeği görmek zor bir dönem geçirileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada yaylaya gittiğini görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kendi bildiğini okuyacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments