Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğa mısır vermek

Rüyada tavuğa mısır vermek

Rüyada tavuğa mısır vermek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğa mısır vermek gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada tavuğa mısır vermek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuklara mısır vermek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada mısıra gitmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada süt mısır toplamak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır sapları görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır tohumu görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı mısır görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments