Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tohumu görmek

Rüyada mısır tohumu görmek

Rüyada mısır tohumu görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, kızına daima sahip çıkacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalet eder.

Rüyada mısır tohumu gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Rüyada mısır tohumu görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına inanılır.

Rüyada mısır tohumu ekmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine inanılır.

Rüyada karpuz tohumu ekmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına tabir olunur.

Rüyada ısırgan otu tohumu görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz tohumu ekmek emeklerinin karşılığını göreceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada patates tohumu görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, kazanç elde edeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere delalettir.

Rüyada ağaç tohumu görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments