Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırması görmek

Rüyada ısırması görmek

Rüyada ısırması görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, planların boşa gideceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada ısırması gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin.

Rüyada zombi tarafından ısırılmak bol nimete kavuşulacağına, güvenini sarsacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayı ısırması görmek sıkıntılarından kurtulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine inanılır.

Rüyada domuz ısırması görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada boynunun ısırıldığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, işinin aksayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada maymun tarafından ısırılmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet eder.

Rüyada başkasını ısıran köpek görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin ısırmasını görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments