Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın doğurmasını görmek

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın doğurmasını gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada tavşan doğurmak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğuran tavşan görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, isteklerini yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine delalet eder.

Rüyada tavşan doğurduğunu görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanı doğururken görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın doğurduğunu görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Rüyada tavşan gibi zıplamak çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments