Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve keçi görmek

Rüyada tavşan ve keçi görmek

Rüyada tavşan ve keçi görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük başarı kazanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada tavşan ve keçi gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Rüyada tavşan ve keçi görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada ak keçi görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi beslediğini görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada keçi derisi yüzmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzu ve keçi görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi eti yediğini görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments