Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan tutup bırakmak

Rüyada tavşan tutup bırakmak

Rüyada tavşan tutup bırakmak en karanlık zamanında elinden tutacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, neşesinin yerine geleceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan tutup bırakmak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Rüyada tavşan tutup bırakmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık tutup geri bırakmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık tutup bırakmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalettir.

Rüyada ateş tutuşturmak bol para kazanacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tutulup kalmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ev sahibi olunacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tutulma görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments