Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan resmi görmek

Rüyada tavşan resmi görmek

Rüyada tavşan resmi görmek zor bir dönem geçirileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına alamet eder.

Rüyada tavşan resmi gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Rüyada tavşan resmi görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, itibarın sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin resmini görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işarettir.

Rüyada mevlana resmi görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada duvarda kendi resmini görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin resmini yapmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fatih sultan mehmetin resmini görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek resmi çizmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin resmini görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments