Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin resmini yapmak

Rüyada sevdiğinin resmini yapmak

Rüyada sevdiğinin resmini yapmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin resmini yapmak gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin resmini yapmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi resmi yapmak prestij kazanacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan resmi yapmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kazancın ikiye katlanacağına işarettir.

Rüyada kendi resmini yapmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz resmi yapmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada güneş resmi yapmak aradığı çareleri bulacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çiçek resmi yapmak zarar etmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada balık resmi yapmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments