Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fatih sultan mehmetin resmini görmek

Rüyada fatih sultan mehmetin resmini görmek

Rüyada fatih sultan mehmetin resmini görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, hak yemeyeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada fatih sultan mehmetin resmini gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Rüyada fatih sultan mehmetin resmini görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fatih sultan mehmedi görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, manevi mutluluğu tadacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fatih sultan mehmet köprüsünü görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fatih sultan mehmet olmak işlerinin aksayacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına rivayet eder.

Rüyada fatih sultan mehmet in kabrini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada fatihi görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, çok başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada fatih camisini görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işaret eder.

Rüyada fatih isimli birini görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hayaline kavuşacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments