Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık leşi görmek

Rüyada balık leşi görmek

Rüyada balık leşi görmek işleri yoluna sokacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kötü sözler duyacağına, moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık leşi gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada balık leşi görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşek leşi görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan leşi yemek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada köpek leşi görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, karalar bağlayacağına rivayet eder.

Rüyada insan leşi kokusu almak insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Rüyada leş kokusu duymak güzel ve doğru işler yapacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada leş temizlemek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada köpek leşi yemek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments