Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak izi vermek

Rüyada parmak izi vermek

Rüyada parmak izi vermek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak izi vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Rüyada parmak izi vermek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak izi görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada izne gelen asker görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Rüyada ameliyat izi görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde ayak izi görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at izi görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yüzük izi görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada iz bırakmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments