Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün karardığını görmek

Rüyada ölünün karardığını görmek

Rüyada ölünün karardığını görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerini hafifleteceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok daha fazla adım atacağına, imkânlarının azalacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün karardığını gördüyseniz:

  • Mesleki konularda duygularınızı işe karıştırmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ölünün karardığını görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüşün karardığını görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ellerinin karardığını görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, büyük bir üne sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada dünyanın karardığını görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ev sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada güneşten kararmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada gözlerinin karardığını görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulur.

Rüyada cildinin karardığını görmek sevinçli haberlere, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments