Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tava görmek

Rüyada tava görmek

Rüyada tava görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, o kapıyı kapatacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada tava gördüyseniz:

  • Ortak kazançlar, miras, hukuki olaylarla ilgili konular ön planda yer alabilir.

Rüyada bakır tava görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada tavada et görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, başarının düşeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencere ve tava görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavada yumurta yediğini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, başarılarının düşeceğine yorulur.

Rüyada elinde tava görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş tava görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, bol muhabbette olacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çizik tava görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada tava almak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments