Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tava almak

Rüyada tava almak

Rüyada tava almak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada tava almak gördüyseniz:

  • Bazı koşullar zorlasa bile tartışmalardan veya tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada tava temizlemek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada tavada balık kızartmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, elindeki işi rayına oturtacağına rivayet eder.

Rüyada tavada et kavurmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Rüyada tavada pişmiş yumurta görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına delalettir.

Rüyada tavada et görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavada et pişirmek istediği başarıyı göstereceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tavada ekmek kızartmak kudreti ve cesareti bulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada tencere ve tava görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, küskünlük yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments