Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tava görmek

Rüyada boş tava görmek

Rüyada boş tava görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş tava gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Rüyada boş tava görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, bekarsa evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş tencere tava görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavada patates kızartmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada tava ekmeği görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, daha fazla mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tavaya yumurta kırmak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı tava görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada teflon tava görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yolunun açılacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada eski tava görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments