Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde tava görmek

Rüyada elinde tava görmek

Rüyada elinde tava görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada elinde tava gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Rüyada elinde tava görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Rüyada yanmış tava görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada tavada ekmek kızartmak bazen de rahat geçeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tava görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada tavada pişmiş yumurta görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, rahat nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada tencere tava görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, mutluluğunun artacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada tava temizlemek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada bakır tava görmek tüm parasını kaybedeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments