Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere ve tava görmek

Rüyada tencere ve tava görmek

Rüyada tencere ve tava görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kariyerinde atılım yapacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencere ve tava gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Rüyada tencere ve tava görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalettir.

Rüyada boş tencere tava görmek kötü günleri geride bırakacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye rivayet etmektedir.

Rüyada tencere tava almak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tava tencere görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret eder.

Rüyada tencere tava görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı tava görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tavada yumurta yemek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada alüminyum tava görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments