Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayram şekeri vermek

Rüyada bayram şekeri vermek

Rüyada bayram şekeri vermek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bayram şekeri vermek gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Rüyada bayram şekeri toplamak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada şeker bayramı görmek çok para kazanacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayram şekeri almak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada bayram şekeri vermek durumunuzun iyileşeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulur.

Rüyada bayram şekeri çalmak işlerine verimin hâkim olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, aile saadetinin de artacağına yorulur.

Rüyada bayramda şeker toplamak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayram şekeri yediğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayramda şeker topladığını görmek işlere nazar değeceğine, ömür boyu süreceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments