Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva çalıp yemek

Rüyada ayva çalıp yemek

Rüyada ayva çalıp yemek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, daha bir sevileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada ayva çalıp yemek gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Rüyada ayva çalıp yemek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva toplamak yemek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, belaya ve derde düşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada olgun ayva yemek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çok rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada ayvayı yemek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayva toplamak ve yemek külfetinin ve yükünün artacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ayva ağacından ayva yemek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, derdin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tatlı ayva yemek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Rüyada yeşil ayva yemek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments