Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan almaya gitmek

Rüyada soğan almaya gitmek

Rüyada soğan almaya gitmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, gönül gözünün açılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada soğan almaya gitmek gördüyseniz:

  • evinizde bir mutluluk yaşanması olasıdır.

Rüyada soğan almaya gitmek işini layığı ile yerine getireceğine, onları koruyup kollayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun almaya gitmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada valizini alıp gitmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Rüyada yoğurt almaya gitmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret eder.

Rüyada parfüm almaya gitmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, gelirinin artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına tabir olunur.

Rüyada saat almaya gitmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bavulunu alıp gitmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments