Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan altın çıkarmak

Rüyada taştan altın çıkarmak

Rüyada taştan altın çıkarmak hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada taştan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Rüyada taştan altın çıkarmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sudan taş çıkarmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden taş çıkarmak doğruluğu bulacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş çıkarmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözden taş çıkarmak ayrılık yaşanacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan taş çıkarmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine alamet eder.

Rüyada kulağından taş çıkarmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan taş çıkarmak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments