Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan taş çıkarmak

Rüyada topraktan taş çıkarmak

Rüyada topraktan taş çıkarmak şartlarının da zenginleşeceğine, huzurlu günlerin geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada topraktan taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Rüyada topraktan taş çıkarmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada topraktan ceviz çıkarmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan kaşık çıkarmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan kömür çıkarmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına yorulur.

Rüyada topraktan sebze çıkarmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, bunun şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan demir çıkarmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments