Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı yokuş çıkmak

Rüyada taşlı yokuş çıkmak

Rüyada taşlı yokuş çıkmak kudreti ve cesareti bulacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, önünü açacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada taşlı yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Rüyada taşlı yokuş çıkmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Rüyada dik bir yokuş çıkmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuşu çıkmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yokuş çıkmak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, geçim derdi yaşayacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işarettir.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak bedeninin şifa bulacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, güvensizliğini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yokuş çıkmak herkesin takdirini toplayacağına, bol muhabbette olacağına, sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak zor zamanlar geçirileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz arabayla yokuş çıkmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, şansının geri döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments