Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu perde görmek

Rüyada turuncu perde görmek

Rüyada turuncu perde görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada turuncu perde gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada turuncu perde görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu renk perde görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sevinç dolu haberler alacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu tül perde görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu renk eşarp görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yıpranacağına, strese gireceğine inanılır.

Rüyada turuncu abiye giydiğini görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada turuncu kum görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu papatya görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, bir ömür olacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu dolunay görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments