Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşları yıkamak

Rüyada taşları yıkamak

Rüyada taşları yıkamak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada taşları yıkamak gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada taş yıkamak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, zahmete düşeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada taşları yıkamak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada mezar taşı yıkamak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hayırlı işlerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtını yıkamak onun yolundan ayrılmayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük tencere yıkamak önemli ve büyük adımlar atacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa yıkamak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün başını yıkamak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments