Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş yıkamak

Rüyada taş yıkamak

Rüyada taş yıkamak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, anlaşmalardan cayılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada mezar taşı yıkamak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada taş yıkamak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada taşları yıkamak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada çok bulaşık yıkamak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada akan suda ayak yıkamak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet eder.

Rüyada peynir yıkamak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi yıkamak yeni ilişkiler kurulacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu yıkamak küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments