Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tencere yıkamak

Rüyada büyük tencere yıkamak

Rüyada büyük tencere yıkamak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tencere yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahale etmesini istemiyorsanız planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada büyük tencere yıkamak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada bulaşık tencere yıkamak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakır tencere yıkamak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada çelik tencere yıkamak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada tencere yıkamak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, amacına nail olacağına işaret eder.

Rüyada tencere yıkadığını görmek uzun sohbetler edeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada büyük tencereler görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yükünün azalacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada boş büyük tencere görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments