Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasinmak istemek

Rüyada tasinmak istemek

Rüyada tasinmak istemek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tasinmak istemek gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tasinmak istemek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tas tabak görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tasın içinde su görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalettir.

Rüyada bakır tas görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada bir tas su içmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bakır tastan su içmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işarettir.

Rüyada tastan su içtiğini görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada tasla su dökmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments