Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek helal rızık yiyeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük kaya taş çakıl gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakıl taşı üzerinde yürümek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elinde çakıl taşı görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

Rüyada renkli çakıl taşları görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden çakıl taşı toplamak bir daha kopmayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada çakıl taşı görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi çakıl taşı görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments