Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kusmak

Rüyada taş kusmak

Rüyada taş kusmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada taş kusmak gördüyseniz:

  • Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada taş kusmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada çiğ et yemek ve kusmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada tavuk kusmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işaret eder.

Rüyada ilaç içip kusmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam parçası kusmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine tabir olunur.

Rüyada bezelye kusmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, aile hayatının bozulacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç organları kusmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday kusmak moralinin, keyfinin kaçacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments