Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan duvar yapmak

Rüyada taştan duvar yapmak

Rüyada taştan duvar yapmak başarılı işlere imza atılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taştan duvar yapmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Rüyada taş duvar yapmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada taştan duvar yapmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına işarettir.

Rüyada taş duvara tırmanmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş duvar yıkmak kötü günler yaşanacağına, atılım yapacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş duvar görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada duvar taşı görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada taş duvarlı ev görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işarettir.

Rüyada taş duvar örmek dirliğin bozulabileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments