Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tartıştığın birini görmek

Rüyada tartıştığın birini görmek

Rüyada tartıştığın birini görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tartıştığın birini gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Rüyada kardeşle tartıştığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla tartıştığını görmek kazancının azalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Rüyada kardeşiyle tartıştığını görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuyla tartıştığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle tartıştığını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, zengin olunacağına işarettir.

Rüyada eşiyle tartıştığını görmek günden güne sorunlarının artacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments