Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin biriyle tartıştığını görmek

Rüyada sevdiğin biriyle tartıştığını görmek

Rüyada sevdiğin biriyle tartıştığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kötü günler yaşayacağına, rakiplerini yeneceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin biriyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Rüyada sevdiğin biriyle tartıştığını görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla tartıştığını görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulur.

Rüyada tartıştığın birini görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşuyla tartıştığını görmek elindekileri de yitireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle tartıştığını görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tartışma yapmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek kazancın günden güne düşeceğine, hem de çok üzüleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birinin tartıştığını görmek huzur bulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments