Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle tartıştığını görmek

Rüyada eşiyle tartıştığını görmek

Rüyada eşiyle tartıştığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işarettir.

Rüyada eşiyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Rüyada eşiyle tartıştığını görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin tartıştığını görmek kazancı arttıracağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine yorulur.

Rüyada birilerinin tartıştığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hatalarını düzelteceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayla tartıştığını görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, problemlerinin çözüleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada tartışan insanlar görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle tartıştığını görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kavga tartışma görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada tartışma yapmak zorlukların ortadan kalkacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments