Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarot baktırdığını görmek

Rüyada tarot baktırdığını görmek

Rüyada tarot baktırdığını görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada tarot baktırdığını gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Rüyada saçını tararken bit görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına inanılır.

Rüyada taranmış saç görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarık suresi görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarot bakmak gelişmelerin olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada tarot falı bakmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, gelişeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada tarık suresini okumak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saç tararken bit görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments