Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına inanılır.

Rüyada tarlada yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine yorulur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye tarlası görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada fasulye görmek bir bebek sahibi olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, Allah katında yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye satın almak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye turşusu görmek eksiği kendinde bulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments