Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek evlat sahibi olunacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya yorulur.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz vs kavun görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine işaret eder.

Rüyada karpuz kavun ekmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalettir.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada karpuz kavun görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, şansızlığın kırılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada kavun ve karpuz görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments