Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada meyve görmek

Rüyada tarlada meyve görmek

Rüyada tarlada meyve görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada meyve gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada tarlada meyve görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, borçlanıp, hasta olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze meyve tarlası görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kalp kırıklığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve tarlası görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tarlada yürüdüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sermayesinin çoğalacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada tarladan toprak almak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tarla yolunda yürümek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek kazancın devamlı olacağına, başarıların devamlı olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada uyumak başarıya ve zafere doymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments