Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çavdar tarlası görmek

Rüyada çavdar tarlası görmek

Rüyada çavdar tarlası görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çavdar tarlası gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Rüyada çavdar tarlası görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada çavdar ekmeği görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, dileklerinin de kabul olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada tarla kiralamak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına inanılır.

Rüyada pamuk tarlası görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinin ferahlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada ağaç görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine delalet etmektedir.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına tabir olunur.

Rüyada tarla dolusu yılan görmek günden güne kazancının artacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada domates tarlası görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments