Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz tarlası görmek

Rüyada karpuz tarlası görmek

Rüyada karpuz tarlası görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, günahkâr olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, ailenin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada karpuz tarlası gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Rüyada karpuz tarlasında olduğunu görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada karpuz görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına delalet eder.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarla karpuz görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karpuz tarlası görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments