Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanka binmek

Rüyada tanka binmek

Rüyada tanka binmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanka binmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek, eğitim almak, seyahatler etmek veya sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Rüyada tanka binmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada asker tank görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su tankı görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş tankı görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tank ve asker görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına delalettir.

Rüyada askeri tank görmek işinde dar boğaza gireceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tank görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker ve tank görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments